0ii kau siapa ni ,ibuuu tengok ni tikus dah cur1 whiskass 0yen”

Mereka mengatakan berkongsi adalah mengambil berat, tetapi adakah kita benar-benar perlu berkongsi makanan dengan orang lain? Saya tidak tahu tentang anda, tetapi saya tidak suka berkongsi makanan saya dengan sesiapa sahaja dan jika seseorang cuba mencurinya, baiklah, katakan mereka akan sangat menyesal.

Kebanyakan kita berasa seperti ini dan itulah sebabnya kita boleh bersimpati dengan kucing malang ini yang pergi ke mangkuknya untuk makan malam yang lazat, tetapi dia mendapati beberapa makhluk berbulu lain memikat mangkuknya, memakan makanannya.

Daripada mempertahankan wilayahnya, dia mula merengek kepada pemiliknya tentang mengapa dia membiarkan perkara ini berlaku kepadanya. Hampir seperti akhir dunia. Lihatlah gambar lucu kucing yang dikongsi oleh pemiliknya.

“Dan anda?”

“Adakah anda melihat penipu ini, atau adakah ia hanya saya?”

“Dia makan makanan saya!”

“Anda benar-benar hanya akan berdiri di sana dan melihat dia?”

“Saya pasti kita boleh berkongsi.”

“Atau tidak, saya minta maaf perkara yang pelik.”

“Awak memang memalukan hooman! Saya tidak akan lupakan perkara ini.”

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan