6 Gamb4r Buah Pelik. Tersepit Secara Semulajadi Tetapi Masih Hidup Subur.

Media sosi4l mempunyai banyak kandungan unik yang mengundang perhatian. Seperti kandungan yang memaparkan potret buah-buahan yang terkepit secara semula jadi di dalam pokok. Buah-buahan ini dihimpit, dihimpit dan ditekan dengan adanya dahan atau batang pokok.

Potret pertumbuhan buah semula jadi ini, walaupun ia pelik, ianya sangat unik sehingga mencuri perhatian. Bermula daripada sebiji epal yang diramas dahan pokok hinggalah sebiji nangka yang dikepit dua batang pokok, ini adalah bukti potret unik buah-buahan yang diperah secara semula jadi di dalam pokok.

Kerana mencuri perhatian, potret buah yang terkepit secara semula jadi di dalam pokok ini diabadikan dan dikongsi di media sosi4l. Siapa sangka, potret buah-buahan yang ini menjadi tumpuan sehingga menjadi viral. Ramai netizen berasa kagum apabila melihat buah masih tumbuh walaupun dihimpit dahan dan pokok.

1. Epal ini terus membesar walaupun dalam keadaan tertekan.

2. Duh, harap-harap epal merah tu masih boleh tumbuh walaupun dah terkepit macam ni.

3. Nangka itu macam tersepit tengah dinding.

4. Astaga, pisang tersangkut di dalam batang pokok.

5. Dah sudah! Macam mana ko boleh masuk dalam ni buah jambu oiii.

6. Ini yang dikatakan harap tanam betik berbuahkan betik, tetapi akhirnya tembikai juga yang tumbuh.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Lelaki Sed1h Tengok Kuc1ng Terbar1ng Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta