Aikk bang apa kau buat nii ,main rakam je saya dengan an4k tirii pulak tu malu laa saya camni”

Malangnya, tiga ekor anak kucing yang dilahirkan oleh Mikey yang berusia 8 bulan itu semuanya dilahirkan pramatang dan meninggal dunia akibat lemah. Tetapi walaupun masa yang paling suram mungkin bertukar menjadi anugerah. Dia menerima apa yang dia perlukan dari tempat perlindungan jiran: tiga ekor anak kucing terbiar merindui ibu mengambilnya.

Anak-anak kucing itu berada di tempat perlindungan Dori’s Darling di Houston, Texas. Amanda Lowe, yang merupakan ibu angkat kepada anak kucing yang terbiar di pusat perlindungan, mengalu-alukan Mikey dan memperkenalkannya kepada tiga anak kucing yang memerlukan.

Naluri keibuannya muncul dan mereka terikat hampir serta-merta. Mikey juga menyusukan anak kucing selepas hanya 15 minit ikatan. Nampaknya Mikey cepat melupakannya, kerana dia dibenarkan menjadi ibu semula.

Mikey yang berusia 8 bulan melahirkan tiga anak kucing, tetapi malangnya, ketiga-tiga mereka dilahirkan pramatang dan mati kerana lemah.

Dia menerima apa yang dia perlukan dari tempat perlindungan jiran: tiga ekor anak kucing yang terbiar merindui ibu mengambilnya sebagai anak angkat.

Anak-anak kucing baru membantunya mengatasi kehilangannya.

Malah saat yang paling gelap boleh menjadi rahmat yang tersembunyi.

“Saya mempunyai beberapa bayi untuk anda supaya anda boleh menjadi ibu semula,” kata ibu angkat Lowe kepada Mikey. Dalam masa 15 minit, mereka menyusu seperti keluarga bahagia!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan