B4haya dan berjaga-jaga. Perempuan bila “check in” h0tel wajib buat tip ini. Boleh elak terjadi apa-apa.

Seronoknya bila dapat check in hotel. Inilah tempat yang paling selesa dan seronok untuk lepaskan tekanan. Rasa tenang tanpa gangguan daripada sesiapa.

Rata-rata merasakan bila check in hotel, inilah tempat selamat. Sedangkan kita tak tahu ada juga sesetengah hotel yang tidak selamat, terutamannya buat perempuan-perempuan yang ingin bercuti. Bimbang ada ‘mata-mata yang memerhati tanpa kita sedar.

Bukan setakat perempuan yang suka bercuti dan kerap check in hotel, tapi boleh b4hayakan sesiapa yang menginapnya, waima keluarga sekali pun.

Jadi, semasa check in hotel cubalah perhatikan sekeliling bilik dan lakukan seperti yang disarankan oleh Mirzan Johor dalam video tiktoknya.

Check In Hotel, Tip Untuk Perempuan
1. Ambil gelas dan letak pada tombol supaya tak ada orang gila buka pintu dan kita tahu bila gelas jatuh.


2. Selalu kita tengok dan pesanan supaya letakkan hujung jari pada cermin bilik air. Pastikan hujung jari anda pada cermin itu tak bertemu. Kalau bertemu itu tandanya bukan cermin. Ada yang memerhati.

3. Biasanya dalam bilik hotel , dah tentu ada lubang air cond di bahagian atas. Perhatikan sebab ada ‘orang giIa’ letak kamera di celah lubang air cond.


4. Cuba tutup lampu dalam bilik dan ‘tawaf’ satu bilik. Pastikan tak ada lampu yang berkelip-kelip. Kalau ada, itu tandanya ada ‘camera intlp’. Hati-hati.

Walaupun kita biasa dengar tentang tip ini tapi tak salah untuk kita lakukan bila check in hotel. Hati-hati sebelum kena dan jangan ingat semua hotel selamat.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg Ters0rok