Big b0ss mari sudah tu ,cepatt sambut dia kat sana tu dia jelingg kita dah tu”

Ia adalah hari besar untuk pasangan pengantin, secara teknikal. Persiapan rapi mereka akhirnya menghasilkan apa yang mereka percaya akan menjadi perkahwinan yang tidak dapat dilupakan.

Tetapi bukan pengantin baru yang gembira yang semua orang bercakap tentang hari itu.

Mereka merujuk kepada Moose, pembawa cincin cantik pasangan itu.

Jelas sekali, daripada mengecualikan haiwan kesayangan mereka daripada perayaan perkahwinan, pasangan itu memutuskan untuk memberinya peranan utama — dan untuk memastikan dia melihat bahagian itu.

Walaupun tidak dinafikan ramai tetamu bergaya yang hadir untuk majlis itu, Moose, dengan kolar dan tali leher tersuai kecilnya, dengan mudah mencuri perhatian. Dan kemudian dia memenangi internet.

Pengiring manusia Moose di majlis perkahwinan itu menghantar tweet gambar kucing cantik itu, dan imej itu dengan cepat menjadi tular:

Tidak mengambil masa lama bagi pengulas untuk mengambil perhatian tentang penampilan agung Moose – menunjukkan bahawa, walaupun menjadi kucing di majlis perkahwinan, dia entah bagaimana kelihatan melebihi segalanya.

Seorang pengguna Twitter menyatakan, “Saya rasa saya berhutang wang kepada haiwan ini.”

Seorang lagi meneruskan dan mengemas kini foto Moose dengan beberapa perubahan yang sesuai.

Dan begitu sahaja, Moose bertukar daripada kucing rawak kepada selebriti internet yang bonafide.

Tiada kata-kata tentang perasaan pasangan pengantin baru ini tentang dikalahkan oleh pembawa cincin mereka – tetapi terima kasih sebahagian besarnya kepada kucing yang cantik itu, hari besar mereka tidak akan dilupakan tidak lama lagi.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan