Bila Buka Pintu, Terkejvt Sangat Apa Yang Dilihat. Siapa Punya Angkar4.

Selain telatah yang mengusik hati dan menghiburkan, haiw4n peliharaan seperti kucing sebenarnya mempunyai kelebihan mereka yang tersendiri. Kucing merupakan antara haiw4n peliharaan yang amat digemari oleh manusia.

Sebagai contoh, kucing kebiasaannya akan menangkap t1kus yang ada di rumah. Cepat dan pantas sahaja mereka melakukan kerja-kerja tersebut walaupun tanpa disuruh kerana memang secara azalinya mereka akan menangkap sesuatu yang bergerak-gerak serta menarik perhatian mereka.

Ada seorang pemilik kuc1ng berkongsi cerita tentang kuc1ng kesayangan yang dikatakan agak pant4s dan tangk4s dalam melakukan kerja-kerjanya menangk4p t4kus yang banyak.

Pemilik kuc1ng tersebut pada awalnya hanya membelanya sebagai penemannya di rumah. Dia sememangnya langsung tidak pernah terfikir atau terdetik hati untuk menyuruh kuc1ngnya menangkap t1kus atau melakukan perkara-perkara yang agak boleh dikatakan jij1k dan k0tor..

Ibu pemilik telah menghubungi pemilik kucing untuk meminjam kucingnya itu bagi tujuan menangkap t1kus yang sangat banyak banyak di rumahnya.

Pada awalnya pemilik tersebut tidak bersetuju kerana dia tidak mahu kuc1ng kesayangannya melakukan kerja-kerja. Namun, dia terpaksa bersetuju setelah didesak berkali-kali oleh ibunya.

Pemilik telah menghantar kucingnya itu ke rumah ibunya. Dia ketika itu dia menyangka kucingnya tidak akan mampu untuk melakukan apa yang ibunya mahukan.Akan tetapi, sangkaannya meleset jauh kerana kucingnya itu sangat berpengalaman dalam menangkap t1kus di rumah ibunya. Ibunya siap menghantar gambar yang menunjukkan has1l tangkapan dan kerja yang baik dari kucingnya.

Kuc1ng itu bukan sahaja berjaya menangkap t1kus dengan jumlah yang agak banyak, malah dia pandai juga menyusun t1kus-t1kus tersebut pula! Jika anda melihat foto-foto yang telahg diambil, memang akan merasa tidak percaya akan bebolehan luar biasa yang dilakukan oleh kuc1ng ini. Sangat menakjubkan.

kucing

kucingIa menyiapkan tugas yang diberikan oleh ibu si pemilik. Memang tangkas dan efisien kuc1ng ini! Bukannya senang nak jumpa kucing yang mempunyai kebolehan seperti ini.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Lelaki Sed1h Tengok Kuc1ng Terbar1ng Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta