Bila Si Kucing Tak ada Teman Nak Bermain,.. Dia buat Sep4h Sampai R0sak Siling… Sekali Tengok Kucing Tu Jenis 0yen!!

Perwatakan kucing yang berubah-ubah kadang kala susah untuk dikenal pasti apakah sebabnya.

Tahukah anda adalah penting untuk pencinta haiwan atau pemilik si bulus untuk mengenal pasti tingkah laku haiwan kesayangan mereka terlebih dahulu agar mudah untuk mengesan perubahannya.

Namun, kebiasaannya perubahan yang berlaku pada si bulus adalah daripada mesra, manja tiba-tiba mereka akan menjadi agresif dan mengeluarkan suara berbentuk komunikasi tidak normal atau erti kata lain sedang marah, berasa tidak selesa atau sebagainya.

Bila otak kucing. Nak bermain tapi takde sipa nak main. Tengok lah apa yang dia. Si kucing buat habis bersepah sampai terbuka bumbung rumah. Tahu takut lari bila tua nya masuk tengok keadaan rumah macam. Tiba-tiba kucing kat bawah buat macam takde apa. pandai betul si kucing berlokan kan.

Komen;

habis punah harta bapak kau


habislah engkau kucing kena buang lah nanti


gempa bumi kucing


part menjahanamkan brg no 1


Jangan lupa like share komen. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Lelaki Sed1h Tengok Kuc1ng Terbar1ng Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta