Encik P0liss Ni Bukan Kucing Saya” Si 0yen Di Temui Dalam Bagasi Penumpang Semasa Membuat Pemeriksaan Kastam

Seekor kucing yang terperangkap dalam beg pakaian di lapangan terbang JFK, apabila ditanya mengenai kejadian itu, pemilik beg pakaian itu berkata: “Ini bukan kucing saya!”

Kucing oren itu ditemui selepas ejen TSA melihat beberapa rambut oren mencucuk keluar dari zip pada beg pakaian hitam.

Selepas memaklumkan kepada pemilik beg pakaian itu, dia menjelaskan bahawa dia tidak tahu ada kucing simpanan di dalam bagasinya.

beg pakaian

Lisa Farbstein, jurucakap TSA (Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan) berkata bahawa ejen itu terkejut dengan penemuannya – kucing malang itu telah pun diperiksa dan menjalani x-ray.

Selepas melihat kucing oren itu, penumpang itu menyedari bahawa dia milik ahli rumah tempat dia tinggal.

kes xray

Lisa menjelaskan kucing itu selamat pulang ke rumah, tetapi malangnya penumpang itu terlepas penerbangannya dan terpaksa menjadualkan semula untuk keesokan harinya.

“Sebenarnya, kucing itu keluar dari beg dan selamat pulang ke rumah,” tambahnya.

kucing dalam kes

Manusia kucing jingga itu memberitahu New York Post bahawa bulu bulunya, bernama Smells, mesti merangkak ke dalam beg pakaian rakan mereka semasa dia sedang bekerja.

Dia tidak tahu kucingnya hilang sehingga dia mendapat panggilan daripada pegawai lapangan terbang yang memberitahunya tentang situasi itu.

Ini dia, dengan sabar menunggu pemiliknya mengambilnya.

“Seorang pegawai menelefon dan bertanya sama ada saya mahu mendakwa tetamunya,” katanya kepada The Post. “Dia ingin tahu sama ada ada sebab dia cuba mencuri kucing saya dan pergi ke Florida.”

“Kucing kami sangat suka melihat beg dan kotak dan nampaknya salah seorang daripadanya memanjat ke dalam beg pakaiannya. Ia hanya kemalangan.”

Sementara itu, Smells benar-benar tenang tentang semua urusan apabila pemiliknya tiba untuk membawanya pulang.

“Saya bimbang dia akan ketakutan tetapi dia tidak mengeong pun semasa dalam perjalanan pulang,” katanya. “Saya pergi untuk memberinya beberapa hidangan tambahan dan dia bertindak seperti tiada apa-apa yang berlaku.”

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan