Gelagat Kucing Pandai Menjawab Bila Ditanya, “Serius Cakap Macam 0rang”.

Bukan sahaja mampu menjawab semula malah reaksinya juga seakan-akan faham dengan apa yang dikatakan oleh pemiliknya itu. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih lebih sejuta tontonan setakat ini di mana netizen turut terhibur melihatnya.

Kucing merupakan salah satu makhluk tuhan yang paling disenangi, malah kucing ini adalah binatang kesayangan Nabi Muhamad. Siapa je yang tak suka kucing…. mungkin yang tak suka kucing tu ada alahan atau memang takut akan kucing. Melayan kerenah kucing ada kalanya sama seperti melayan kerenah kanak-kanak yang sedang membesar. Macam gelagat seekor kucing putih ini yang menarik perhatian ramai apabila bijak menjawab pertanyaan dari pemiliknya.

video:

Namun berbeza pula dengan kucing ini yang terpaksa dipanggil oleh pemiliknya sendiri. Apa yang menarik perhatian ialah kucing itu siap membalas semula setiap pertanyaan yang ditanya oleh lelaki itu.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan gelagat kucingnya ketika diajak makan. Biasanya kucing pasti pantang jika diajak makan dan akan segera berlari ke tempat makanan mereka.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat reaksi spontan dari kucing itu. Malah ada yang turut memuji kecomelannya ini yang kelihatan seperti anak yang sedang menjawab soalan dari si ayah.

Lebih melucukan, setiap pertanyaan yang diajukan dibalas satu persatu oleh kucing itu yang kekal duduk diam di situ. Reaksinya ini juga seolah-olah kucing itu faham apa yang sedang dikatakan oleh pemiliknya itu sehingga dia mampu membalas kesemua pertanyaan itu.

“pandai berborak ye”

“suara die…melting”

pandainye menjawab”

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan