Ibu si bulus dilangg4r kereta. Ibu tumpang berjiwa besar sanggup k0ngsikan susunya dengan si bulus.

Haiwan juga sayangkan anaknya, sering kita lihat banyak haiwan yang menjaga anaknya dan menyvsukan anaknya yang masih kecil. Tetapi pernah tak anda melihat haiwan yang menyvsukan bukan anaknya bahkan bukan dari jenis haiwan sepertinya lagi.

Tiada apa yang paling besar melainkan kasih ibu. Sifat penyayang bukan sahaja ada pada insan yang bergelar ibu sahaja tetapi kasih ibu itu meliputi semua makhluk termasuklah haiwan. Haiwan juga mempunyai sifat ibu yang penyayang.

Menj3ngah ke ru4ngan k0men pula, ramai yang terh4ru melihat seekor bervk yang mempunyai kasih ibu yang mendalam dan memuji yang bahkan seek0r binatang mempunyai perasaan sayang.

Rakaman video itu telah mendapat tontonan beribu orang yang terharu melihat seekor bervk yang menyvsukan anak kucing. Kelihatan bervk itu tenang sambil menunggu anak kucing itu meminum susu. Reaksi yang ditunjukkan itu menunjukkan bahawa bervk itu memang ingin menyvsukan anak kucing comel itu.

Telah tvlar sebuah rakaman video yang telah dimuatnaik di laman sosial facebo0k Reel apabila seekor bervk sedang menyusvkan seekor anak kucing. Walaupun bukan bervk sepertinya tetapi disvsukan juga anak kucing itu.

Sumber: imuslimnetwork

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan