K0 jangan nak membuli je kje Amin….Kan Dah Berdezup benda tu Terbang kat k0!…

Haiwan bernama kucing merupakan haiwan yang sangat perlukan perhatian dan kasih sayang yang lebih dari pemiliknya. Tidak sahaja mencukupi dengan memberikannya makan dan menguruskan kebersihan nya sahaja. Ia Perlu dijaga dengan perhatian yang khusus dan seharusnya selalu diajak bermain. Jika tidak membuat demikian mungkin kucing anda akan menjadi stress, jika tidak ini boleh menjejaskan kesihatan nya.

Video perkongsian daripada seorang pengguna fesbuk ini amat mencuit hati dan membuatkan ramai orang gelak. kelihatan dalam video yang si kucing gebu sedang membuli si kucing putih. kejadian buli tersebut pula berlaku dihadapan pemilik kucing tersebut. Si putih beberapa kali cuba melepaskan diri daripada dibuli tetapi si gebu tetap dengan pendiriannya mahu membuli si putih. walaupun Si putih tidak membuat apa2, si gebu dengan nakalnya datang kepada si putih & memperlakukan si putih seperti mangsa untuk dibuli…. jangan nak nakal sangat depan pemilik ya Si gebu….

Oleh kerana Si gebu susah beberapa kali membuli si putih… Tiba2 PANGGGGGGG!!!!! hinggap kat si gebu! Apa lagi… Kucing si gebu yang di panggil dengan nama amin itu pun bertempiaran lari.

rupa2nya tuan pemilik kucing melemparkan bantal busuk kearah si gebu supaya sigebu menghentikan perbuatannya membuli si putih. Kan dah kena setepek tu Si gebu.

Di bawah adalah antara komen menarik para warga maya.

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg Ters0rok