Kucing Suka Buat-buat M4ti Untuk Tarik Perhatian 0rang

Kucing Suka Buat-buat Mati Untuk Tarik Perhatian Orang. Seorang pemilik kucing terpaksa menulis nota kepada semua jirannya untuk menyatakan bahawa mereka tidak membunuh kucingnya.

Perkara ini terjadi apabila kucing tersebut suka berlakon seperti mati apabila dia terbaring di tengah jalan sambil menjelirkan lidah.

Nama kucing tersebut ialah Lolly dan dia suka berada di tengah jalan dalam keadaan kaku dengan matanya tertutup dan lidahnya terkeluar. Gayanya seperti mati selepas dilanggar.

“Dia suka mendapat perhatian orang lain.” Kata pemilik kucing itu.

“Dia sanggup duduk di tengah jalan dan manusia lain akan mendekatinya untuk memeriksa sama ada dia masih hidup atau pun dah mati.”

Menurut pemilik kucing itu, Lesley Southam, Lolly sangat terkenal di kawasan tersebut dan semua orang tahu perangai Lolly.

Lesley telah menulis dan mengedarkan flyer kepada seluruh jiran-jiran terdekat di kawasannya.

Dia menulis, “Hi nama saya Lolly. Saya sangat suka manusia dan suka berlakon seperti mati di tepi jalan. Saya agar berumur dan ignorant. Jadi, jangan risau tentang saya. Semua orang kenal saya dan vets pun kenal pemilik saya. Jika anda risau tentang saya, call je mak saya.

Wahh comelnya kucing ni kan!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan