Kucing Tanpa Air M4ta Menemui Rumah Selamanya Dan Rakan Karibnya

Kentang ialah kucing tanpa telinga yang paling comel dan menarik yang pernah anda lihat. Budak kacak itu adalah kucing terbiar yang tinggal di jalan-jalan bandar China sehingga diselamatkan oleh pusat perlindungan tempatan. Kentang mempunyai adenoma seruminous yang ketara dalam saluran telinganya dan pada penutup telinganya apabila penyelamat haiwan menemuinya dua tahun lalu. Doktor haiwan merawatnya untuk menghilangkan adenoma, tetapi ia kembali. Selepas itu, doktor haiwan mengesyorkan agar saluran dan kepaknya dibuang untuk mengelakkan penyakit itu berulang.

Kentang, untungnya, semakin pulih dan akhirnya menemui rumahnya yang kekal (bersama-sama dengan rakan terbaik baharu, Horlick!). Pemilik baru kentang juga mendakwa di Instagram bahawa dia masih boleh mendengar. “Tiada siapa yang tahu bila Kentang dilahirkan atau berapa umurnya kerana dia adalah kucing terbiar,” jelas pemiliknya di Instagram. Bagaimanapun, mereka percaya anak muda yang cantik itu berusia kira-kira 6 tahun. Tarikh lahir kentang ialah 25 April 2019, kerana pemiliknya mengambilnya sebagai anak angkat pada tarikh tersebut. Tatal ke bawah untuk menemui gambar budak lelaki tanpa telinga yang paling cantik dan undi kegemaran anda!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan