Kucing tersadai kat Bawah Tengah Jambatan, Macamana dia b0leh ada kat situ pun tak tau,… Nasib Baik Pasukan B0mba Mai Resque…

Buat pemilik kucing, saat kehilangan haiwan kesayangan ini merupakan satu detik yang sangat memilukan. Pun begitu, kita harus tahu beberapa tanda kucing kesayangan kita itu akan pergi meninggalkan kita.

Setidaknya, dengan melihat tanda-tanda ini, kita sudah boleh bersedia melakukan apa yang patut, termasuk membawa kucing ke klinik haiwan sebagai langkah terakhir untuk menyelamatkannya.

Beberapa anggota bomba datang untuk selamat seokar kucing yang tersangkut dia bawah tiang jambatan laut yang agar jauh. Walaupun macam mana pun keadaan. Anggota bomba akan cuba sehabis baik untuk selamatkan kucing tersebut. Dalam beberapa jam abang bomba tu dah ambik kucing dan selamatkan kucing tu.

1. Kucing mula menjadi pasif

 

Kucing yang tenat akan mula menunjukkan sikap pasif, hanya berbaring, tidur seharian dan tidak bergerak. Akhirnya, tubuh kucing akan mulai mengeras dan kaku.

2. Tidak lagi mengeluarkan suara

Disebabkan keadaannya yang semakin lemah, kucing tidak lagi berupaya mengeluarkan suara. Namun, ada juga kucing yang akan mengeluarkan suara nyaring sebelum kematiannya disebabkan rasa sakit yang dialami.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg