Kucing yang Baik Hati Menjadi Ibu Asuh kepada 8 Anak Landak Yang Kehilang4n Ibu Bapa!

8 anak landak ini sedih kehilangan ibu mereka dalam kemalangan dan ditinggalkan sendirian. Nasib baik, walaupun, beberapa manusia menemui mereka dan membawa mereka ke zoo Tepi Laut Rusia di Vladivostok.

Kakitangan di zoo cuba sedaya upaya untuk menjaga landak yatim piatu. Malangnya mereka tidak dapat memberi mereka botol sepanjang masa. Atas sebab tertentu bayi-bayi kecil itu enggan makan dari botol atau picagari.

Tepat ketika seekor kucing cantik Musya masuk dan membantu menjaga landak. Akhirnya, bayi angkatnya yang baharu mendapat ibu yang hebat yang bersedia memberi mereka makan setiap dua jam. Musya bukan sahaja menyediakan makanan untuk anak landak. Dia juga memberi mereka banyak kasih sayang dan menjaga mereka pada waktu malam.

Jika dia tidak pernah masuk untuk membantu, tidak mungkin anak-anak hoglets ini akan terselamat.

Kini, mereka semua semakin membesar dan apabila sudah bersedia, akan dilepaskan di alam liar!


Kami di sini di Halaman Kucing Terbaik berharap anda menikmati siaran ini seperti yang kami lakukan. Jika anda melakukannya, pastikan untuk KONGSI dengan rakan anda!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan