Makkkk Si Katak kacau saya!!! Yang k0 pegi usik dia buat apa. Haa kan dah semu4 terkejut!

KUCING merupakan salah satu binatang comel yang lucu dan ia termasuk dalam haiwan yang istimewa di dalam Islam, karena merupakan hewan peliharaan Nabi Muhammad SAW yang sangat Beliau sayangi. Tidak dinafikan ramai orang yang masih merasa takut untuk memelihara kucing kerana takut mendatangkan keburukan untuk kesehatan. Akan tetapi, semua makhluk yang diciptakan Allah di muka bumi ini tentunya mempunyai peranan masing-masing.Meskipun ada sisi negatif dari haiwan lucu ini seperti mencuri ikan di atas meja atau membuang kotoran, namun ternyata kucing juga memiliki keistimewaan tersendiri dan bagi orang yang memelihara kucing juga akan memperoleh pahala.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna teekthoq ini amat menghiburkan. Tatkala kucing kesayang dirakam aksinya yang mungkin tengah bermain-main atau merasa hairan akan kehadiran seekor katak.

Si kucing tiba-tiba lari apabila si katak yang diganggu mengeluarkan bunyi yang seakan menangis kalau didengar,.. sama seperti bunyi kucing. Apalagi,… berlari teruslah si kucing dek kerana terkejut akan suara kucing yang keluar daripada si katak.

Kan dah cakap jangan dikacau katak tu,… ko nak kacau jugak kan si belang. Kan katak tu dah menangis!

Di bawah adalah antara komen-komen menraik yang ditinggalkan oleh para netizen.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg Ters0rok