Menjalar ketika tidur. Sibulus ni mesti ingat tali kat bad4n, sekali buka mat4 ini yang terjadi

Seekor kucing oyen terperanjat setelah mendapati seekor ular mengelilingi di atas tubuhnya. Kucing oyen tersebut tidak sedar keberadaan ular kerana tengah nyenyak tidur di atas sofa.

Apabila oyen tersedar dari tidurnya yang nyenyak, oyen terus lari bertempiaran setelah mendapat tahu ular tersebut menemaninya ketika tidur.

Video kucing oyen yang diganggu tidurnya oleh ular tersebut dimuatnaik oleh akaun @beritatebir di Instagram. Di video tersebut, si oyen tengah terlelap di sofa lalu seekor ular tengah mengelilingi tubuh si oyen.

Sedang nyenyak tidur, si oyen tidak menyedari bahaya sedang mendekatinya. Si oyen ini bahkan menggeliatkan badan saat ular berada di atas tubuhnya. Sedang si ular aktif bergerak sambil berdesis menjulur-julurkan lidah.

Akhirnya si oyen membuka mata. Si oyen pun terperanjat, ternyata seekor ular yang mengganggu tidurnya.

Si oyen pun terus lari bertempiaran. Si oyen ini bergerak lincah menjauhi sofa tempat ia tidur bermalas-malasan.

Video :

 

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Lelaki Sed1h Tengok Kuc1ng Terbar1ng Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta