OMG!!! Rakaman Abang FoodPanda salah bawa t̷el̷efon masa k̷erja c̷uit hati N̷etiz̷en

OMG!!! Rakaman Abang FoodPanda salah bawa telefon masa kerja cuit hati Netizen

Dalam setiap pekerjaan pasti mempunyai rintangan tersendiri yang akan dijalani oleh sesiapa sahaja. Banyak juga kita mendengar kisah-kisah abang FoodPanda yang dikongsikan oleh warganet di media sosial.

Kali ini pula, kisah seorang abang FoodPanda yang akhirnya mengundang warganet tercuit hati apabila dia berkongsikan di akaun TikTok miliknya mengenai nasib lucu menimpanya disaat bekerja dalam pada masa sama tular dengan mencuri tumpuan ramai.

Umum diketahui, telefon bagi abang FoodPanda sangat penting kerana bukan sekadar ingin melihat pesanan pelanggan masuk malah ia mempunyai pelbagai kepentingan sendiri ketika menjadi rider.

Walau bagaimanapun, lain pula nasib pemilik akaun ini kerana dalam pada dia perlu pergi bekerja, dia berkongsikan kisahnya yang tersalah bawa telefon.

Lebih menghiburkan buat netizen pula tidak menyangka telefon yang dibawanya itu sehingga pelbagai seloroh turut ditinggalkan netizen selepas melihat video dikongsikannya ini.

Perkongsian video tersebut oleh akaun atas nama, sukadukadusta itu turut mencuri tumpuan pengguna TikTok dan hadir dengan meninggalkan pelbagai komen dengan nasib menimpanya itu.
Sumber HimpunanCeritaLawak

Pihak Viral Malaysiaku tidak bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Viral Malaysiaku Ya. Terima Kasih