Rumah Bangl0 Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilel0ng Dengan Harga RM4.4 Juta!

Bagi anda yang menetap di sekitar kawasan perumahan Jalan Bukit Gasing, Petaling Jaya sudah pasti mengetahui dengan kewujudan sebuah rumah banglo besar yang sudah lama tidak berpenghuni terletak di atas bukit kawasan perumahan tersebut.

Pelbagai spekulasi cerita dari orang ramai mengenai rumah banglo tersebut sehingga ada yang mendakwa rumah tersebut ‘berhantu’ dan sangat menyeramkan.

Rumah Banglo Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilelong Dengan Harga RM4.4 Juta! Rumah Banglo Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilelong Dengan Harga RM4.4 Juta!
Bukan itu sahaja, ada juga segelintir yang mengatakan rumah banglo yang tertera tulisan SG pada pintu pagar utama kediaman tersebut sering berlaku pelbagai kejadian mistik yang menakutkan.

Kini, akhirnya rumah banglo tersebut difahamkan telah berjaya dijual dengan harga lelongan sebanyak RM4,400,000 pada Selasa.

Meski kediaman tampak besar sehingga ada yang beranggapan ia sebagai sebuah rumah banglo, tetapi sebenarnya kediaman ini jenis rumah 2 tingkat berkembar.

Rumah Banglo Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilelong Dengan Harga RM4.4 Juta! Rumah Banglo Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilelong Dengan Harga RM4.4 Juta! Rumah Banglo Yang Dikatakan ‘Berhantu’, Akhirnya Telah Berjaya Dilelong Dengan Harga RM4.4 Juta!

Dengan nilai harga lelongan yang dijual, kediaman ini boleh dikatakan sebagai sangat murah dengan nilainya. Kerana lokasi kediaman ini strategik dan sangat berdekatan dengan pusat bandar Kuala Lumpur.

Sejauh mana kebenaran cerita mengenai kediaman ini yang dikatakan ‘berhantu’ dan sering berlakunya pelbagai kejadian mistik, sehingga kini belum diketahui kebenarannya dan masih menjadi misteri kan?

Sumber: Facebook Muhammad Ishaq

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan