Sangkakan dia balik pesta tepung bollyw00d. Tapi ngiauan dia macam merayu mintak tol0ng. Sekali tengok subhanallah!

Walaupun tidak mempunyai akal fikiran tetapi haiwan seperti kucing juga berhak untuk mendapat kehidupan yang selesa tanpa ada manusia yang menced3rakan dan membunuh mereka. Kucing itu tidak berdosa jadi mengapa harus kita melayannya begitu.

Kucing yang terbiar selalu menghadapi kekejaman manusia yang suka mendera dan meluk4kan mereka walhal kucing-kucing itu semua hanya memerlukan sedikit makanan untuk mengisi perut mereka. Tetapi mereka diperlakukan begitu teruj sehingga ada juga yang sanggup menganiaya dengan spray badan kucing dengan cat.

Sebuah perkongsian video telah tular apabila seekor kucing yang berwarna hitam dianiaya oleh manusia yang kej4m sehingga sanggup mewarnakan bulu kucing itu dengan spray berwarna ungu. Tetapi nasib kucing itu baik kerana berjumpa dengan seorang jejaka yang baik hati.

Jejaka baik hati itu telah terjumpa dengan kucing itu dan membawa balik untuk dibersihkan dengan menggunakan kain sehingga bersih. Bukan sahaja dibersihkan badan kucing itu tetapi jejaka itu juga memberikan makanan kepada kucing itu.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg