Sayup-sayup bunyi kucing di tempat bak4r samp4h. Bila jumpa terkejut melihat keadaannya. Hati macam set4n.

Tidak berp3rikemanusiaan….. membiarkan kucing yang tidak berdaya s4kit atau kurang upaya dengan mengur ungnya tanpa belas k4sihan merupakan satu penylksaan terhadap haiwan tersebut. Setidaknya hantarlah ke rumah tempat pelih4raan kucing yang terdapat di Malaysia.

Satu perk0ngsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat meny3dihkan hati. Para pencinta haiwan… khususnya pencinta kucing sudah pasti akan merasa s3dih melihat perkara ini yang tidak sepatutnya terjadi.

Seorang lelaki telah menyel4matkan seekor kucing yang di kurung didalam sebuah kotak. Apabila dibuka,… ternyata didalamnya ada seekor kucing yang kaki2 nya telah diikat menyebabkan ia tidak dapat bergerak menyel4matkan diri dengan terbaring sahaja didalam kotak itu. Kucing itu hanya mampu berteriak meminta t0long.

Lelaki tersebut telah membuka ikatan kaki kucing comel tersebut dan ternyata kucing itu mengalami peny4kit sc4bies dan mungkin perlu rawatan. itu mungkin sebab ia dibuang tetapi sekurang2 nya hantar sahaja ke rumah kucing terbiar daripada dislksa seperti itu. Kesi4n….

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Sekali Imbas Mmg Tk Perasan, Renjer Htn Srnkan Gn Trek Trsedia Dn Tnjkkn Ular Kapk Hijau Yg