Seekor M0nyet Tak Putus Asa Cuba Bantu SeIamatkan Anak Kucing Yang Terper4ngkap DaIam Perigi .

Berasa kasihan dengan kucing itu, monyet itu turun ke dalam perigi dan cuba menol0ng kucing itu keluar. Sebagai makhluk s0sial, manusia mempunyai rasa simp4ti dan empati terhadap seseorang yang mengalami kesuul1tan.

Namun ternyata rasa prih4tin ini bukan sahaja dirasai oleh manusia. Beberapa ins1den merak4mkan detik seekor haiwan cuba memb4ntu. Seperti detik berikutnya.

Sebuah v1deo menunjukkan adegan bergerak. Dalam v1deo pendek itu, kelihatan seekor monyet sedang duduk di tepi perigi cetek. Dilihat dari tingkah l4kunya,

monyet itu kelihatan reesah dan beberapa kali melihat ke dalam perigi. Rupa-rupanya dalam perigi itu ada seekor kucing yang terper4ngkap.

Berasa kasihan dengan kucing itu, monyet itu turun ke dalam perigi dan cuba menol0ng kucing itu keluar. Namun, monyet itu mengalami kesuk4ran kerana tidak mampu mengangkat kucing mal4ng itu.

Nasib baik ada budak perempuan tolong keluarkan kucing tu. Selepas diangkat keluar dari perigi kucing itu dilihat sedang dip3luk oleh monyet tersebut.

V1deo yang dimuat naik memol_wildlife_ itu telah ditonton sebanyak 98 ribu tontonan dan dibanjiri pelbagai komen daripada pengguna Instagram. Net1zen kagum dengan sikap monyet yang mempunyai rasa prih4tin yang tinggi apabila melihat seekor kucing terper4ngkap dalam perigi.

Menariknya, ada segelintir net1zen yang jeengkel dan kes4l kerana per4kam v1deo terp4ksa menunggu lama untuk memb4ntu kucing tersebut.

Sumber: Ohinfokini , Youtube

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Lelaki Sed1h Tengok Kuc1ng Terbar1ng Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta