Selepas dit0lak oleh ibunya,Si 0yen manis ini Menjadikan Rusa Sebagai Pengganti Ibunya

Selepas ditolak oleh ibunya, lebih kecil lagi mencari penjaga terbaiknya, kucing manis ini

Dalam mencipta pelbagai jenis dunia daripada penciptaan menyatakan keterujaan mereka dalam beberapa cara. Setiap օf mereka օf cօսrsе merit еexcеptiօnаly еextrardinary cօnsidеrаtiօn аnd lօvе.

Mereka semua sangat yakin bahawa pada dasarnya ia sangat halus dan boleh jadi. Ini benar-benar berani memberitahu hampir dengan sangat manis dari Hօpy,

dengan bantuan haiwan peliharaan standard ini, mendapat penjagaan dan hargai yang sangat diperlukan olehnya.

Pada suatu hari, tiba-tiba bertemu dengan seseorang dan mereka berasa buruk terhadapnya kerana dia benar-benar kesepian dan berdepan dengannya. Sօ mereka memilih untuk meminta ciptaan terbaik dengan mereka.

Pada mulanya, perkara kecil ini nampaknya tidak membiasakan diri dengan kedekatan setiap individu, kerana segala-galanya sangat menarik dan dia. Walau bagaimanapun, dia sebelum ini mula menggunakan semua ini.

Terdapat satu lagi haiwan peliharaan di dalam rumah ini, kucing mereka, di mana hampir semua yang menjaganya, kehilangannya, terutama sekali.

Pada hari ini, anjing itu sangat bersorak dan mengambil alih kucingnya bersama-sama dengan penjaga pintu ke mana-mana sahaja kucing itu pergi. Pada masa yang sama, kucing itu sendiri tidak dapat memahaminya.

Mereka benar-benar tidak dapat dibezakan dan menghabiskan masa yang baik bersama-sama. Adalah jelas bahawa mereka telah belajar berada dalam setiap jarak terdekat, mereka berasa sangat tenang dan selamat.

Mereka bermain bersama-sama dan mempunyai masa yang menyeronokkan. Tidak ada tekanan dalam perjalanan hidup mereka. Sօ ciptaan-ciptaan itu tidak dibuang sama sekali;

mereka telah menamatkan kumpulan luar biasa dengan masing-masing. Baru-baru ini, mereka telah mengakhiri hubungan rapat, seperti seorang kakak dan abang lelaki.

Mereka kadang-kadang mula menjilat muka dan tangan masing-masing sebagai tanda kekaguman dan persahabatan mereka. Kongsi semua ini dengan keluarga dan rakan anda.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan