Terselah Kehebat4n Si Cilik Ini Lakar Pelan Rumah Dalam Diam Tunjuk Bakat Terpend4m

Perkara yang paling penting untuk menjadi seorang arkitek adalah anda perlu ada daya imaginasi yang kreatif bagi menghasilkan lakaran rumah. Dengan itu, lakaran yang anda hasilkan akan lain daripada yang lain.

Menjadi seorang arkitek bukanlah semudah yang disangkakan. Seperti yang anda ketahui, untuk menjadi arkitek anda memerlukan fokus yang tinggi dan ketelitian dalam menghasilkan pelan rumah.

Perkongsian ini adalah dari June Khalish yang merupakan seorang ibu kepada si cilik ini yang bernama Khalish Umar. Perkongsiannya adalah mengenai si cilik ini tunjuk bakat terpendam lakar pelan rumah.

Jadi jom kita tengok beberapa gambar lakaran pelan rumah dihasilkan oleh adik ini yang dikongsikan oleh ibunya dilaman sosial beberapa hari yang lalu.

Sungguh menarik dan sangat kreatif apa yang dilakukan oleh Umur Khalish ini. Biarpun si cilik ini baru bersekolah rendah, tapi bakat yang dianugerahkan kepadanya ini sangat luar biasa. Lakaran pelan rumah yang dihasilkan olehnya juga sangat teliti dan cantik seperti seorang arkitek.

Tunjuk Bakat Terpendam Lakar Pelan Rumah

Tajuk: Mahligai Idaman Dia.

Bahan: Drawing block dan Pencil 2B ECO.

Ini adalah lakaran pelan yang dihasilkan oleh adik ini. Dalam pada sibuk dengan PDPR, dia masih sempat menconteng, melepaskan stress barangkali

Selepas habis PDPR, dia sedang gigih melukis pelan rumah.

Cantik bukan hasil lakaran yang dibuat ini?

Semoga adik ini menjadi seorang arkitek yang berjaya suatu hari nanti apabila sudah dewasa.

Inilah perkongsian daripada Giler Deco, semoga perkongsian ini dapat memberi inspirasi kepada anak-anak anda supaya menjadi anak yang berjaya suatu hari nanti.

Sumber: gilerdeco

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan