Tiga Seb4b Utam4 Kucing Anda Suka Tidur Di Katil Bersama Anda!

Kucing sebenarnya menghabiskan sebahagian besar hidup mereka untuk tidur. Setiap hari mereka berjaya mendapatkan kira-kira 16-20 jam tidur berpecah-belah (atau tidak), dan mereka boleh tidur hampir di mana-mana dan pada bila-bila masa. Selain itu, sebagai pemilik, anda mungkin dikunjungi oleh kucing anda apabila anda berada di atas katil anda dengan kerap. Jadi kenapa begitu?

Berikut adalah 3 sebab utama.
# 1 Mereka perlu merasai kehangatan.


Anda mungkin sudah tahu. Kucing sangat tertarik dengan kehangatan: mereka duduk di atas komputer riba anda, mereka berbaring di bawah matahari, mereka berbaring telentang di tepi perapian, dll. Jadi, rasa apa? Anda adalah salah satu daripada objek hangat itu juga.

#2 Kucing sentiasa perlu berasa selamat untuk tidur.


Tidur adalah ketika mereka paling terdedah, jadi apabila mereka datang kepada anda, mereka sebenarnya mahu berasa dilindungi. Bergembira dan bangga, kucing anda mempercayai anda!

# 3 Mereka hanya mencintai anda.


Kucing anda semakin melekat pada anda terutamanya kerana ia menyayangi anda. Walaupun kucing bukanlah yang terbaik dalam menunjukkan emosi, mereka pastinya mempunyainya. Kucing mengekspresikan kasih sayang mereka dengan memberi anda smooches, mengais muka anda, menjilat anda, menemani anda sentiasa, dan berbaring di atas katil yang sama dengan anda adalah satu lagi cara. Kucing anda berasa selesa sepenuhnya dengan bau anda, jadi mereka mungkin berada di tempat yang mempunyai kesan anda.

Betapa manisnya itu!?

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page APA CERITA TV

PERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @APA CERITA TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

youtube – Suami Meningg4l Tapi Lambat Kebumi, Isteri Menderu Tiba-Tiba Suami Bercakap Mint4 Makan